Minden, ami gasztronómia, evés, szájpadlási érzékelés, nyelvcsapás. Étteremkritika, gasztrotörténelem, gourmet tanácsadás, receptek, a főzés öröme, az evés filozófiája. Gasztroesztétikai elmefuttatások. A világ egy gasztrobubus szemével.
Ted Aprajev gastrokiller
Minden, ami gasztronómia, evés, szájpadlási érzékelés, nyelvcsapás. Étteremkritika, gasztrotörténelem, gourmet tanácsadás, receptek, a főzés öröme, az evés filozófiája. Gasztroesztétikai elmefuttatások. A világ egy gasztrobubus szemével.
Csíki Sándor:
Pompás lehetett. Én mindig csak libát, kacsát konfitálok, nem mintha nem tudnám, hogy mást is lehe... (2010.12.08. 10:28)Konfitált mangalica malacpofa
Csíki Sándor:
A polip az egyik kedvencem. Horvátországban készítettem már a fentihez igen hasonló módon, de az ... (2010.10.06. 09:51)Oktopuszi, avagy a horvát umami...